🚛Gratis verzending vanaf 5 paar op onze vrolijke sokken! Koop een 5 paar set of stel zelf samen🧦

Over ons

Welkom sok liefhebbers,

Wij van de Sokkenfabriek zijn gek op sokken. Als sokken fabriek willen wij kwalitatief hoogwaardige sokken leveren tegen de laagste prijs. Wij zijn namelijk van mening dat je voor een alledaags product niet teveel moet betalen. Wij nemen de laagste prijs dusdanig serieus dat wij een laagste prijsgarantie aanbieden. Dit houdt kortgezegd in dat wanneer een sok bij de concurrent goedkoper is, wij de prijs aanpassen en u een extra gratis paar sokken aanbieden. Het maakt hierbij niet uit of het om een aanbieding gaat. Zo weten wij zeker dat u niet teveel heeft betaald. Want zeg nou zelf wie is wel bereid om meer te betalen voor hetzelfde product?

Door samenwerkingen met verschillende leveranciers uit de hele wereld is het ons gelukt om een breed aanbod sokken aan te bieden tegen de laagste prijs. De nauwe samenwerking zorgt ervoor dat wij direct vanuit de fabriek kunnen leveren. Hierdoor worden tussenhandelaren uitgeschakeld en het opdrijven van de prijs uitgesloten.

De Sokkenfabriek is vooruitstrevend en altijd opzoek naar kwalitatief goede sokken. Wij zullen ons aanbod dan ook blijvend aanvullen en vernieuwen. Mocht u zelf suggesties hebben, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@desokkenfabriek.nl. Wij bedanken u voor uw bezoek en hopen u in de toekomst nogmaals te verwelkomen!

Het Sokkenfabriek team

x
x